Kjøkkenreduserende ideer og tips

Kjøkkenreduserende ideer og tips

Lekket flis og klare detaljer gjør dette kjøkkenet til et familieliv.

En fargerik blanding av keramiske, glass- og steinfliser, glassmalerier, oppdaterte skap og en åpen planløsning forynge en trangt, ubehagelig kjøkkenplass. Fotografi av Russ Widstrand Photography Kjøkkendesign: Kathie Maughan, Maughan Design Inc, Portland, Oregon Interiørdesign: Peg Goldie, Tandem Design

Designbeslutninger

Før

Det gamle kjøkkenet var mørkt og trangt og manglet personlighet.

Farget glass

Fargede glasspaneler som etterligner formen og fargen på bakplaten ble satt inn i spisestuenes vegger for å tillate lys fra gangen og innkjørselen å filtrere inn.

Skjult lagring Et skyvepanel over peisen gjør det mulig for huseiere å bruke ellers bortkastet plass ved siden av skorsteinen for lagring.

Nervesenter

"Nervesenteret" er en funksjon Maughan inneholder i nesten hvert kjøkken hun designer. Plassen fungerer som kontor-, datasenter, post-sorteringsområde og mobilstasjon. Skrivebordets overflate svinger opp for å bli en dør for å gjemme rotet når det trengs. Siden enheten er innfelt i pantryveggen, trer det ikke på plass som er nødvendig for skap eller hvitevarer.

Noen ganger er det bare en stor drivkraft bak et kjøkkenomforming: En voksende familie kan ikke lenger sitte rundt bordet, eller en toovnsfamilie sitter fast med en kjøkkenkrok, eller kjøkkenet er bare for styggt. Men noen ganger er det mange små faktorer som legger til handlingene som i dette Oregon-kjøkkenet.

Eierne ønsket et kjøkken som matchet deres fargerike, eklektiske smak, ikke smakene til de tidligere innbyggerne. De ønsket å åpne kjøkkenet til resten av huset, og resten av huset til det store utendørs. Og de ville ha litt moro med alt.

Deres kjøkkendesigner, Kathie Maughan, fant en måte å gi dem alt de ville. Ingen plass ble lagt til; kjøkkenet ble ganske enkelt åpnet og omkonfigureres. Hun fjernet veggen som skilt kjøkkenet fra den formelle spisestuen, og deretter utformet tilsvarende skap for å flyte gjennom begge mellomrom for å hjelpe dem å blande dem sammen. Denne nye plassen ble et uformelt sittegruppe. Den eksisterende uformelle familierom / spisestue ble spruced opp til å bli en mer sofistikert formell spisestue. Selv om to vinduer ble ofret for å skape rom for et innrykkskammer, ble to franske dører lagt til - en i stuen, den andre i spisestuen - for å gjøre opp for tapt lys. De nye franske dørene har også skapt en lettere innendørs utendørs trafikkstrøm for utendørs underholdende og bespisning. Og familien kom sikkert ikke tilbake fra å legge til farge!

Tile, noen?

Tile layout

Hver del av fliser ble lagt ut på en fullskala mal før de ble installert.

Ferdig utseende

Flisene ble installert etter grovt oppsett, deretter grouted med en nøytral, lysegrå fugemasse.

Boligeierne ønsket en fargerik, livlig backsplash. Det ferdige produktet har 24 forskjellige typer fliser i en rekke former og størrelser. Keramikk, glass, naturstein og til og med noen metallfliser ble brukt. "Alt sagt og gjort, det var seksti forskjellige valg for flisesetteren å spore," forklarer Maughan.

Gode ting kommer i to år

Før

Det opprinnelige kjøkkenet var for lite og dårlig designet for en to-kokk familie.

Etter

Det nye designet utvidet rommet dramatisk, og gir plass til ekstra apparater og massevis av benkeplater.

Som en del av designprosessen intervjuer Maughan sine kunder ved hjelp av et omfattende spørreskjema for å bedre bestemme sitt kjøkken og deres vaner. Når blekk ble tørket ble det klart at standardoppstillingen av enkeltapparater ganske enkelt ikke ville gjøre.

Siden huseiere ofte underholdt og tilberedte forseggjorte måltider, innlemmet Maughan to oppvaskmaskiner til høyre for hovedvasken. Duoen av oppvaskmaskiner tillot dem å rydde opp uten å vaske ekstramateriale for hånd. Hun inkluderte også to kjøleskap - et fullskala primærkjøleskap pluss et lite andre undercounter drikkekjøleskap ut av trafikkflyten for tenåringer og venner å ta fat i drikkevarer. Det er også en full størrelse, frittstående fryser. De to vaskerne - en dobbel bolle pluss en prep-vask - gi to kokker masse albuerom. Og de to ovner gir rikelig med ildkraft for store sammenkomster.

Kjøkkenutstyr

Hjørneplass

Hjørnetellerplassen bak vasken ble brukt til bruk med denne tilpassede slakterboksen. Knivoppbevaringsområdet er vedlagt under benken for å forhindre ulykker. En redskapsbeholder ble innfelt i slagterblokken og kan holde enten pottskrubbere eller ofte brukte kjøkkenredskaper.

Spice rack

Enkel å bruke lagring ble opprettet ved å begrense hyllene inne i skapet med noen få inches, og deretter montere en justerbar krydderhylle på baksiden av skapdøren nærmest koketoppen, hvor en kokk ville ønske det.

Skjult TV

En sving-down flatskjerm-TV er lett "tatt ut" og "satt bort" etter behov, og forblir opp og ut av spill.

Tilpasset pottefyller

Potten på tappekranen over ovnen sparer røtter og trinn og tillater fylling av store potter som ikke ellers ville passe under en konvensjonell vaskekran.

Vertikal lagring

Lagring for skuffer og kakeplater ble gjemt i spalten som ble opprettet av hjørnesvinkelen og skapet.

Skjulte uttak

Elektriske stikkontakter montert på undersiden av de øvre skapene, gir mange plug-ins for små apparater. En valance langs kabinettets forkant bidrar til å skjule dem.

Intelligente detaljer, fantasifull design og romutvidende bekvemmeligheter gjør kjøkkenet enkelt å bruke og lett å rydde opp.Plass som vanligvis skulle gå til spill, ble gitt en hensikt og satt på jobb.


Forfatteren Av Artikkelen: William Larsen. Uavhengig konstruksjon og teknisk ekspert. Erfaring i byggebransjen siden 1980. Faglig kompetanse i retninger: konstruksjon, arkitektur, design, husbygging.

Video Instruksjon: 38 Ý tưởng sáng tạo từ chai nhựa | Thaitrick.


Del Med Vennene Dine
Legg Til En Kommentar